Lyckad träning

Träningen var lyckad, måste jag säga. Jag hade mycket energi och orkade till och med styrkedelarna!! Lite stolt över mig själv är jag allt. Dock tyckte jag att passet innehöll lite för mycket benövningar, jag hatar benövningar. Men men det var ändå roligt!

Imorgon blir det plugg för hela slanten. Jag och Carro ska sitta med transkriptioner och sedan på kvällen måste jag jobba på min bakgrundsdel som jag fortfarande är långt ifrån nöjd med. Men först ska jag försöka få tag på "Suntrip"-biljett inför lördagen ("Suntrip" = kravall = fest i overall) och hänga upp affischer å Valberedningens vägnar... Det är ju dags att kandidera/nominera någon lämplig person till Kårens styrelse för nästa läsår.

Nej, det blir tidig sängläggning ikväll, i och med att det blir tidig uppgång imorgon. Känns logiskt.

Godnatt.

Snart träning

Nu ska jag snart iväg till Friskis och träna, ska bli skönt! Var ju ett tag sedan nu, måndags kväll med andra ord. Har helt enkelt inte hunnit i veckan. Rebecka ska med och träna, så det blir kul med sällskap. Vi ska cykla dit, får se hur det går i det här slasket.

Inget fokus

Det blev ingen utgång för mig igår, jag var förståndig och tänkte att jag skulle gå upp tidigt och plugga som en galning idag. Än så länge har jag inte kunnat hitta fokus och det stör mig.

Jag sitter och läser artiklar och alla författare bara hänvisar till någon annan... Så tar det tid att leta upp den artikeln som det ska stå i (alltså försöka hitta den primära källan), men så hittar man det inte där. Det är SÅ störigt och irriterande och FRUSTRERANDE. Då kan man alltså inte använda den meningen som annars skulle passa in så bra i uppsatsen. Shit vad jag är trött på den här uppsatsen nu och vi har ju så mycket kvar. Jag ser ingen ände på mitt läsande inför det jag ska skriva i min del av bakgrunden. Man kan läsa och läsa och läsa och det gör mig så stressad. Men jag får väl helt enkelt inse att jag inte kan läsa hur mycket som helst, jag måste dra en gräns någonstans.

Mackan <3



Oh my god, vilken underbar låt! Någon har lagt in den på min festlista på någon förfest och den faller mig verkligen i smaken! Vad tycker ni?

Toppenkväll!

Åh jag hade en underbart kul kväll igår! Vilken tur att jag gick trots att jag först inte kände för det... Jag kom hem till Carro vid nio (bussen var exakt i tid, jag som har börjat ha inställningen att bussen är alltid sen, så det gör inget om man kommer lite sent till busshållsplatsen, jag får nog byta ut den inställningen nu). Carros kompis hemifrån, Sandra, var också där och vi hade sjukt trevligt alla tre. När klockan började närma sig halv ett så begav vi oss mot Flamman. I och med att det var så pass sent och det dessutom var fredag, var det inte säkert att vi skulle komma in, men då skulle vi gå ner på stan istället. Men vi kom faktiskt in! Och shit vad kul jag hade! De spelade hyfsat bra musik och Flamman är Flamman liksom.

Jag kände mig ganska internationell igår, först hjälpte jag en utbytesstudent att komma in. Han hade inget Liu-kort (studentkort) och det var bara en av de andra två som hade det. Man får ju bara ta en gäst per Liu-kort. Så jag hjälpte honom in. Sedan pratade jag med en tjej från Slovenien i drinkbaren. Vi hade råkat tränga oss före henne (skäms på oss!), fast vad ska man göra när bartendern kommer fram till en?! Säga att hon var före oss, ja det hade varit rätt sak att göra. Men det gjorde jag inte och tjejen påpekade att hon hade varit före oss. Först ryckte jag typ på axlarna och sa att det är så det fungerar, men sedan bad jag om ursäkt flera gånger och frågade henne vart hon kom ifrån och vi började prata lite om allt möjligt. Sedan innan jag gick så sa jag ju till bartendern att hon var efter oss, och så bad jag henne om ursäkt än en gång och hon sa att det var okej. Vänlighet löser faktiskt det mesta.

Lite senare på kvällen pratade jag lite med en kille från Lettland och han berättade att han tyckte Flamman var litet, haha och att vi svenskar hade konstiga festvanor. I Lettland börjar man tydligen inte dricka förrän elva-tolv och går ut vid två-tre och är ute några timmar. Sedan är det efterfest till klockan tolv på dagen. Liite annorlunda än det är här alltså.

När Flamman stängde gick jag hem och åt en toast, drack Oboy och kollade på ett avsnitt av "Felicity" faktiskt. Jag är inte besatt av "Felicity", inte alls... eller?

Så här såg jag ut innan jag tog bussen till Carro igår:





Jag är på strålande humör efter en sådan kväll. Hoppas det inte förstörs av att jag måste ta itu med plugget och gå till Valla för att få tag på en artikel...

Ikväll blir det kanske fest igen.

Kram på er!


Hejdå snö, hej slask!

Usch, nu är det slaskigt värre ute, det gillar jag inte. Då är det både finare och mysigare med snö, fast det är i och för sig skönt att det inte är lika kallt... Och slask är väl ett tecken på att det går mot varmare och ljusare tider?! Kanske får stå ut med slasket. För vår vill jag ju ha, så snabbt det bara går!

Ikväll blir det troligtvis utgång, yey!

Avskyr att aldrig få vara ledig

Det gick bra igår på matcirkeln! Vilka underbara människor! Nästa gång ska vi laga potatisgratäng och kassler och aprikosscones till efterrätt.

Joel Alme var sjukt bra!! Synd bara att jag var så trött...

Idag blir det städning, plugg och möte. Usch jag är så trött på alla dessa möten, man är ju aldrig ledig. När man inte har möte måste man tokplugga och så ska man hinna träna. Jag avskyr att aldrig få vara ledig. Jag blir trött och på så dåligt humör.

Första matcirkeln

Nu ska jag snart iväg och ha min första matcirkel för individer med utvecklingsstörning! Jag är lite nervös, men tror nog att det blir bra. Jag hoppas det i alla fall! Det ska bli kul!

Efter det åker jag direkt till Ryd och HG där Joel Alme spelar ikväll, blir nice. Nej, nu är det bäst att jag börjar göra mig i ordning så att jag slipper stressa.

Vet nog förresten varför jag varit nere i veckan, det börjar närma sig den veckan i månaden... Blä.

Blä

Jag önskar jag hade något roligt att skriva, men det har jag inte. Har bara suttit på Hub och pluggat hela dagen och sedan var jag på möte. Jag är så trött och jag vet inte riktigt vad det är med mig. Har känt mig nere varje kväll hela den här veckan. Blä. Men det kanske är stressen....

Ska nog diska lite, sen sova.

Slut på kontot

Idag har jag och Carro varit på HUB (biblioteket) och pluggat hela dagen. Det är mycket roligare att plugga två, även om man sitter och läser var och en för sig. Efter plugget var vi på Oriflame-visning i Tannefors och jag köpte för mycket som vanligt. Men när det är dags att betala har man fått lite pengar i alla fall. Just nu är det SLUT PÅ KONTOT, SLUT PÅ KONTOT (som supportrarna i "HippHipp" skulle ha skrikit).

Jag hatar att komma hem och ha ett berg av disk att ta itu med. Det är riktigt jobbigt. När man är trött och bara vill sova. Eller göra vad som helst förutom att diska eller städa. Nej, får väl ta tjuren vid hornen...

Tidsångest

Jag känner mig trött och lite nere. Vet inte riktigt varför, kanske bara är stressen. Och jag kan inte fatta att jag har kommit så långt i utbildningen, att jag har mindre än ett och ett halvt år kvar. Det är helt sjukt! Jag avundas de som går termin två, de har hela studietiden framför sig. Visst det kommer bli skönt att bli klar, att slippa plugga, men fasen vad jag kommer sakna studentlivet. Hur kul kommer det att bli när alla kompisar bara tar sitt pick och pack och flyttar, sprider ut sig över hela Sverige. Inget blir sig likt igen. Vi kommer inte kunna ha sconeskväll en gång i veckan, eller bara samla ihop alla för att spendera söndagskvällen framför en film. Men istället för att tänka på hur jobbigt det kommer bli då, så kanske man borde verkligen njuta av och ta tillvara på den tiden jag får spendera med mina underbara vänner, vilket jag ju givetvis gör. Varje gång jag är med dem mår jag bra och de plockar fram mina bästa sidor. Det känns konstigt att det inte kommer vara så här för evigt. Vi kommer alltid att vara vänner, men det kommer inte vara samma sak när vi inte bor fem minuter ifrån varandra.

Ni är mina bästa vänner, ni vet vilka ni är och jag älskar er. Det kanske är löjligt av mig att sitta och vara ledsen för något som kommer inträffa om över ett år. Men tiden går ju så jäkla snabbt. Innan vi vet ordet av kommer vi vara nyutexaminerade logopeder. Anledningen till att allt det här kom över mig just nu, var att jag på träningen såg en tjej som hade logopedbyxor (som man kan köpa om man går vårt program), jag kände inte igen henne så jag antog att hon gick termin två. Och jag kände mig avundsjuk. För att hon har studentlivet framför sig, och jag har det snart bakom mig.






Några bilder från vårt första år. My god, hur kan flera år ha passerat sedan dess?


Hur kunde jag bli så vuxen? Jag var ju nyss barn. När jag gick hem från träningen och kände mig allmänt nere så kom "Fiskarna i havet" med Idde Schultz. Jag mindes den där gången när jag var åtta år och mimade till just den låten när vi hade framträdande i skolan. Föräldrarna var där och tittade. Jag tänkte att nu går jag här, femton år senare och tycker fortfarande om "Fiskarna i havet". Vart försvann de femton åren?

Rolig helg, men nu blir det plugg plugg plugg.

Fadderifesten var riktigt rolig, bra musik och trevliga människor. Och så var det roligt att leka i snön på vägen hem. Shit vad mycket snö vi har nu, och mer ska det tydligen komma....Det blev i alla fall efterfest hos Sandra, det var trevligt.

Igår var Carro här hela eftermiddagen, vi pluggade lite och pratade om gårdagen. Vi var ganska trötta efter gårdagen båda två, så vi var väl inte supereffektiva. På kvällen kom Lovisa, Rebecka och Amela och kollade lite på "Hey Baberiba".

Idag blir det plugg, plugg och plugg..Och så tänkte jag träna vid fyra.

Spex

Igår kväll var jag, Lovisa, Amela, Rebecka, Arlene och Annie på spex på Nationernas Hus. "En studie i dött" hette spexet och det var Linköpings Studentspex som spexade. Det var bra och roligt, lite långt kanske... Innan spexet lagade vi mat, det blev pasta och bacon och champinjoner i en god sås. Tack för en trevlig kväll, kära vänner ♥

Idag blir det plugg för hela slanten och ikväll är det fadderifest.

Föreläsaren med en känd son

Gissa vems mamma som föreläste för oss idag??


Måns Zelmerlöws! Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite coolt. Hans mamma heter ju Birgitta Sahlén och är logoped. Föreläsningen var bra och intressant. Inte bara för att hon är Måns mamma. Den handlade om hörselnedsättning och språkstörning, spännande värre. Jag gillar ju inte ens Måns musik särskilt mycket, men man kan ju inte sticka under stol med att han lyckats skaffa sig en karriär. Han leder ju till och med Melodifestivalen för tusan.



Där har ni dem.... Ni kanske tycker jag är löjlig, men jag tycker det är lite spännande med kändisar... Till och med kändisars mammor.

Nu ikväll har jag varit på möte på Studieförbundet Vuxenskolan här i Linköping. På torsdag ska jag ju ha matcirkel för individer med utvecklingsstörning. Det ska bli spännande och kul!

Ankorna och jag

Jag har faktiskt varit iväg och tränat idag, dra på trissor. Det var verkligen inte igår! Det var otroligt skönt. Och jag hade nästan glömt hur kul det var med Friskis-gympa. Nu har jag i alla fall köpt kort, nu ska det tränas! :)

Här kommer lite ankbilder från i helgen. Vi gick till en park som var ganska fågeltät om man säger så. Naturligtvis hade vi med oss bröd så vi kunde mata de små liven.


Jag stod för matandet och Erik var fotograf. Jag var lika glad som ankorna och gässen.


Kom alla mina små ankor!


De var inte få, som sagt.


Sötnos


Brödet tog slut. De var ganska glupska.


De gillade att vinterbada, i alla fall några av dem.


En riktig bjässe...


Haha, bjuder på en bild där jag och Erik lekte med våra snygga 3D-glasögon.

Nej, nu har jag viktigare saker att göra.

Puss på er.

Shopping, semlor, "Kotte" och Läckberg-feber

Här kommer en bild på tröjan och jeansen som jag jag införskaffade i Malmö i helgen:


Lite suddig bild jag vet. Tröjan är i alla fall från Monki och byxorna från Gina Tricot.

Semlorna igår var goooooda, riktigt goda. Vi spelade kort, "Kotte" eller vad det heter. Ni vet det där man ska vara fyra och gå ihop två och två och komma på ett tecken man ska göra när man har fått t.ex. fyra kungar eller fyra damer. Man kan även ha ett fusktecken. Jag lurade Amela flera gånger. Varje gång jag gjorde fusktecknet och gjorde en gest som att jag skulle slå på högarna så slog Amela, haha. Det var kul. Det var typ hundra år sedan jag spelade det sist.

Jag är helt galen i Camilla Läckberg-böcker. Jag slukar den ena efter den andra. Tack så mycket Rebecka för att du introducerade mig i denna deckardrottnings böcker. De är helt fantastiska! Just nu håller jag på med "Olycksfågeln".

Blir nog tidig sängläggning ikväll, känner mig trött.

Semlor

Nu är jag hos Carro och bakar semlor. Eller tittar på när de andra bakar. Ska bli gott i alla fall.

Jag återkommer imorgon.

Malmö

Jag befinner mig nu i Malmö. Igår gick vi på stan och jag köpte ett par jättesnygga jeans på Gina Tricot. På kvällen gick vi på bio och såg "Avatar" (3D). Den var väl ganska häftig, men lite för lång och lite mycket slagsmål för min smak.

Idag sov vi länge. Vi skulle egentligen ha åkt till Köpenhamn, men vi insåg att det skulle bli för stressigt. Dessutom är det nog roligare att åka dit framåt vårkanten istället. Amanda var och såg Thåström i Köpenhamn i torsdags och hon sa att det var sviiinkallt där! Vi var nere på stan och åt på Pizza Hut, sjukt gott. Och jag gjorde misstaget (?) att gå in på Monki där jag hittade en supersöt tröja som jag bara var tvungen att köpa, trots att priset låg en aning utanför min prisklass... Ni får se bilder på de nya kläderna sen :) Nu sitter vi i Eriks lägenhet och spelar Super Mario :) Kul! Det var tusen år sedan och det känns ganska nostalgiskt.

Ikväll blir det också bio, "Valentine's day", gissa vem av oss det var som valde den?! Haha. Jag. Erik fick ju välja "Avatar" igår.

Vi hörs! Kram

Helg i Malmö

Helgen kommer att spenderas hos Erik i Malmö, åker om några timmar. Ska bli kul! Så jag kommer nog inte vara så närvarande här på bloggen. Så undrar ni varför det är så dött här så vet ni varför. Men ska försöka uppdatera någon gång under helgen. På lördag ska vi antagligen åka till Köpenhamn, ska bli kul! Var ett tag sen jag var där.

Hoppas alla som ska på sittningen imorgon får en underbar kväll och så trevlig helg till er!

Ska mördare kunna utbilda sig till läkare?

Det ska tydligen tillsättas en grupp inom kåren som ska diskutera frågan huruvida brottslingar ska få utbilda sig till ett yrke inom vården. Det är en väldigt intressant fråga att diskutera, och om jag hade haft tid kanske jag hade gått med i gruppen. Jag och Carro diskuterade det lite häromdagen.

Argument mot:
  • Mördare har visat att de saknar vissa spärrar som de flesta människor har.
  • Skulle patienter känna sig trygga i händerna på en människa som bragt någon om livet?
  • Skulle personen ens få något jobb när han/hon är färdig med utbildningen? Lönt att slösa resurser på att låta någon som ändå inte har en chans att få jobb, gå en lång utbildning?
  • Det känns så motsägelsefullt att någon som sett till så att livet runnit som sand mellan någon annans fingrar, ska arbeta med att rädda andras liv.

Argument för:
  • Man borde tro på att en människa kan förändras.
  • Alla har rätt till en andra chans.
  • Om personen verkligen ångrar det han/hon har gjort så borde personen få en möjlighet att ordna upp sitt liv, inte minst för att förhindra ytterligare brottslighet.
  • Om personen ångrar sig djupt kanske han/hon känner att han/hon vill gottgöra det han/hon gjort på något sätt och kanske därför skulle vara extra engagerad. Men att rädda andra människor gör ju inte att människan som han/hon mördade kommer tillbaka. Den personen förblir död.

Jag vet inte riktigt vart jag står i denna fråga, vad tycker ni?

Snabba Cash

Vi lyckades faktiskt se hela "Snabba Cash" igår och den var faktiskt riktigt bra. Men de som satt bakom oss verkade tycka att den förstörde boken som var så mycket bättre. Men jag har inte läst boken, så för mig var det en bra film. Nu blev jag i vilket fall som helst lite sugen på att läsa den. Filmen var ganska hemsk, man kan inte låta bli att tycka synd om huvudpersonen, även om han har sig själv att skylla för att han hamnat i en sådan situation. Man gick från biosalongen med en speciell känsla, man kände nästan sig lite nere.

Filmen handlar om en ung kille som läser på Handels och försöker passa in bland sina rika brat-vänner. Men han har inga pengar och ser ingen annan utväg än att försöka få tag på pengar på ett kriminellt sätt. Betyg: ♥ ♥ av fem möjliga.

Här kan ni se trailern.


Andra försöket (igen)

Nej, det är inte samma blogginlägg som häromdagen, även om man skulle kunna tro det. Nej, nu är det inte andra försöket att försöka ta ett körkortsfoto där jag inte ser alltför vidrig ut, utan andra försöket att få se hela (och inte bara halva) "Snabba Cash". Förra gången jag och Lisa försökte se den, krånglade ljudet och efter halva filmen gav biopersonalen upp och stängde av filmen.

På tal om fotot, så blev det inte bra den här gången heller, men bättre än förra gången i alla fall.

Jag borde verkligen transkribera lite nu...

Tråkig blogg

Ja, tråkig blogg det här har blivit, jag vet. Jag har inte riktigt tid just nu. Känner mig sjukt stressad av alla mötet jag måste gå på och allt som ska göras med uppsatsen. Och så oroar jag mig för att det känns konstigt i benen, eller framförallt ena foten, kanske borde ringa sjukvårdsupplysningen eller nåt? Jag hatar att det alltid är något man ska gå runt och oroa sig för. Till råga på allt är jag typ på dåligt humör på kvällarna när jag ska ringa Erik. Jag menar inte att vara otrevlig, jag är bara så trött... Och stressad just nu. Hoppas han förstår.

Andra försöket

Jag ska ju skaffa nytt körkort på grund av att det andra blev stulet. Jag var och tog ett foto i en fotoautomat häromdagen, men kortet blev fruktansvärt. Jag råkade skriva ut den fulaste av de fyra alternativen, lyckat. Så nu ska jag iväg och göra ett nytt försök. Kul att ha kastat 70 kronor i sjön...

Sedan ska jag till Ekholmen och förhoppningsvis testa ett barn. Vi hörs senare!

500:e inlägget

Som ni säkert förstår av rubriken så är det här det 500:e inlägget i denna blogg, lite coolt.. Eller hur? Jag har varit sjukt seg hela dagen, men det var det värt eftersom gårdagens utgång blev riktigt lyckad. Jag har inte gjort någonting idag, inte bra. Imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen. Det är korridorsfest här ikväll, men efter massa velande fram och tillbaka så bestämde jag mig för att jag helt enkelt inte orkade, inte kände för det. Det var synd, eftersom det hade varit ett bra tillfälle att prata lite med de andra som bor här. Men det kommer väl fler tillfällen, då jag är piggare, hoppas jag.

Så ikväll blir det att se Melodifestivalen och sedan tidig sängläggning. Ska ni se Melodifestivalen?

Förresten så blev jag tipsad om en ganska rolig sida, där felskickade sms publiceras, ungefär som Tjuvlyssnat men med sms: http://www.felsms.com - kika in där och få dig ett gott skratt.

Festmusik sökes!

Snälla ge mig tips på bra festmusik, jag är i desperat behov!

Halv film

Vi fick bara se halva "Snabba Cash" eftersom ljudet krånlgade.. Till och från var det omöjligt att höra vad personerna i filmen sa, så sjukt irriterande. Så när halva filmen hade gått, avbröt de filmen och sa att man fick ersättning i kassan. Vi gick dit och trodde att man skulle få pengarna tillbaka (vi hade ju bara betalat 60 kronor eftersom vi var studenter), men icke! Vi fick två biobiljetter var! Så vi tjänade på att vi inte fick se hela. Vi ska göra ett nytt försök på tisdag, vi vill ju veta hur det slutar och vad personerna sa när vi inte hörde.

Nu ska jag sova, ska upp tidigt och testa barn i Ekholmen imorgon. Jag hade tänkt dammsuga nu på kvällen, inför morgondagens fest. Men jag orkar nog inte det.

Kram på er.

Bio ikväll

Jag blir så trött i benen av att gå i all denna snö, och eftersom jag är för feg för att cykla och för fattig för att ta bussen, får jag gå vart jag än ska. Men lite motion skadar ju inte.

Ikväll blir det bio med Lisa. Vi ska se "Snabba cash", hoppas den är bra! Det kommer väl någon form av recension senare.

Jag längtar till utgången imorgon, det är en del som kommer i alla fall: Carro, Emma, Cissi, Cissis pojkvän Marcus och Lovisa. Det kommer bli riktigt kul!!

Döden

Jag och Carro diskuterade ett sådant allvarligt ämne som döden på väg hem från skolan idag. Jag tycker det är fruktansvärt läskigt att tänka att vi alla ska dö en dag. Att jag en dag inte kommer finnas här på jorden längre. Men allt kanske inte är över bara för att kroppen är slut, man vet ju faktiskt inte vad som händer efter döden. Jag är i alla fall livrädd för döden, tycker det känns obehagligt att tänka på det. Fast varför ska man gå runt och tänka på det egentligen, det är ju inte som att man kan göra något för att förhindra det ändå. Det gäller att ta vara på livet istället, verkligen göra det bästa av det. Värsta klyschan jag vet. Men det är ju sant. Man vet faktiskt inte när det tar slut, därför är VARJE dag värdefull.

Jag är livrädd för att få någon livshotande sjukdom, som t.ex. cancer. Tänk att få beskedet att man inte har lång tid kvar, fy! Vilken ångest. Jag vill inte ens tänka på det, det kryper av obehag i hela kroppen.

Från och med nu ska jag försöka att leva varje dag. Verkligen leva. Inte bara finnas. Jag har en kylskåpsmagnet som föreställer en hund och ovanför hunden står det: "Never put off 'til tomorrow the fun you can have today". Det är en vis mening tycker jag. Man ska inte skjuta upp allt roligt, man ska göra det idag medan man fortfarande kan.

Mysig sconeskväll

Sconeskvällen med Carro, Lovisa och Amela blev jättemysig igår. Vi åt scones, kladdkaka och spelade kort. Och så visade jag fotona jag tog på Gran Canaria.

På fredag blir det utgång på Flamman, jag längtar som en tok! Jag är så festsugen så det är inte sant... Fast man ska ju försöka inte ha för höga förväntningar, men jag tror det kommer bli en toppenkväll!

På dåligt humör

Jag känner mig ledsen och besviken just nu, tänker inte gå in på varför här. Men jag orkar inte skriva nåt seriöst blogginlägg... Får återkomma imorgon.

Bowling

Tack Rebecka för att du påminde mig om att vi faktiskt var och bowlade igår, jag, Erik och Rebecka. Det började bra för mig, men sedan gick det åt helvete. För Rebecka gick det tvärtom, hon började lite trevande men herregud vilka bowlingtalanger den tjejen besitter! Hon slog strike efter strike. Erik var också duktig. Jag kom sist. Jag som hatar att förlora!

Helgen

Dålig uppdatering i helgen jag vet. Men jag har haft andra saker för mig. Erik har varit här hela helgen, han kom i torsdagskväll och åkte precis härifrån. Tänkte berätta lite vad vi har gjort:

Fredag:
Jag hade artikelseminarium i skolan och sedan åkte jag iväg för att testa ett barn till uppsatsen. När jag kom hem hyrde jag och Erik film. Det blev tre stycken: "Sommaren med Göran", "The Mist" och "Blå män". Och så köpte vi godis så klart, de har så gott godis på Hemmakväll. Vi bakade pizza och såg sedan på "Sommaren med Göran". Jag såg den när den gick på bio i somras och då tyckte jag att den var en av de roligaste filmerna jag sett. Men den var inte lika rolig andra gången.. Eller om den var roligare att se på bio helt enkelt... Jag mådde inte så bra på fredagen, så det var skönt med en myskväll.

Lördag:
På lördagen sov vi länge och sedan gick vi ner till stan och fikade på Linds. Men innan dess hade jag varit inne på Gina Tricot och fyndat.. Eller det var ordinariepris, men ett billigt sådant. Jag införskaffade årets första sommarkläder! Ett par ljusa jeans (jag älsar färgen) för bara 199 kronor, kan ni tänka er?! Och en blommig klänning för 149:-. Här kommer bilder:







Även lördagkvällen spenderade vi framför en film, "Blå män". Det var en dansk film om en karriärsman som får samhällstjänstgöring efter att ha kört rattfull. Den var helt okej.

Söndag:
Vi åkte ut till Tornby och gick på Ikea och Ikanohuset. Förutom tidningshållare och rivjärn på Ikea så köpte jag fyra Camilla Läckberg-böcker. Jag läste ju hennes bok "Isprinsessan" när jag var på semester och blev verkligen sugen på att läsa mer (kan knappt bärga mig tills ikväll då jag får fortsätta läsa i "Stenhuggaren").



På kvällen var Erik iväg en sväng på fika i sin gamla korridor. Under tiden läste jag. Sedan kom Eriks kompis Fredrik på besök, så vi drack te och pratade. Sedan kollade jag och Erik på "The mist" innan det var dags att lägga sig. Det var en rysare som handlade om ett gäng människor som befann sig i en mataffär då det typ kom ufo:s. Den var ganska läskig, men lite för overklig för min smak. Jag tycker det är läskigare då det är lite mer verkligt, då det handlar om något som skulle kunna hända.

Helgen har varit jättebra, även om jag önskar att jag hade mått lite bättre. Jag har ju varit förkyld och dessutom haft ont i magen. Det är tråkigt nu när Erik har åkt till Malmö, men det är ju typ bara en och en halv vecka innan jag beger mig till underbara Skåne.

Nej, nu är det dags att ta tag i den nya veckan. Det är ju inte bara ny vecka, utan även ny månad.

RSS 2.0