Nytt stjärntecken?

En amerikans astronom hävdar nu att stjärntecknena kan vara felaktiga, att man inte tillhör det stjärntecknet som man hittills har trott. Jag har alltid trott att jag varit vädur, men enligt den amerikanska astronmen skulle jag tillhöra fiskarna. Jag tror faktiskt det stämmer. Väduren beskrivs som en utåtriktad ledare som söker äventyr och spänning. Jag har aldrig varit någon ledartyp, jag har alltid hellre lyssnat än pratat. Dessutom föredrar jag trygga rutiner framför spänning. Fiskarna däremot beskrivs som empatiska, lyssnande och rättvisa med ett rikt känsloliv och som ibland känner att de inte passar in. Det känns mer som jag.

Läs artikeln här: http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab


Paus

Just nu har jag noll inspiration till att blogga och jag känner inte riktigt att jag har tid just nu. Jag befinner mig just nu i Malmö hos min syster och imorgon ska jag till Ystad på inflyttningsfest hos Sammy. Jag återkommer när lust och tid finns.

Svinalängorna

Dålig uppdatering, I know. Jag kan börja med att berätta att jag klarade stamninghemtentan, jippi!! Så skönt! Igår var jag och Linus på bio och såg "Svinalängorna". Det var en riktigt bra, men hemsk och tragisk film. Den handlade om Lena som plötsligt får ett samtal från sin mamma som hon inte har haft någon kontakt med på väldigt länge. Mamman är nu sjuk och vill att Lena kommer dit. Telefonsamtalet och resan ner till Ystad där mamman ligger på sjukhus, väcker minnena om den tragiska uppväxten till liv... Jag måste läsa boken.

Nu ska jag gå på en promenad.

2 år

Idag är det precis två år sedan jag skrev mitt allra första inlägg i den här bloggen. Vad snabbt tiden har gått. Så grattis bloggen på tvåårsdagen :)

Igår återvände jag till Linköping efter julledigheten. Swebus kan man lita på, de tog mig hit i tid. På kvällen kom Lovisa och Amela hit och bakade smulpaj med jordgubbar och kollade på Let's dance och en film ("Släkten är värst"). Det var mycket trevligt.

Idag blir det plugg och så ska jag gå ner en runda på stan för att köpa linsvätska. Ikväll ska jag träffa Linus, om han är frisk vill säga. Hoppas.


Ystadsbesök

Igår åkte jag och Erika till Ystad för att hälsa på Sammy i hennes nya fina lägenhet. Jag mötte upp Erika i Lund och sedan tog vi bussen till Ystad. Vi började med att handla frukost på Ica Kvantum där Sammy var lite förvirrad. Hon berättade något samtidigt som hon packade upp varorna på bandet i kassan, så mannen bakom började bli irriterad av att det tog så lång tid. Sedan glömde Sammy ta en påse och därefter glömde hon att ta emot pengarna som hon hade tagit över beloppet. Då log till och med den sura gubben bakom. Sedan gjorde gubben samma misstag: glömde ta emot pengar från kassörskan, haha, det var lite kul.

Sedan gick vi hem och gjorde oss lite i ordning innan det var dags att styra stegen mot restaurangen där Sammy hade bokat bord. Det var väldigt gott, men i en prisklass som inte var särskilt förenlig med min kassa ekonomi. Men på grund av snålhet hoppade jag över efterrätten och jag drack vatten. När vi kom hem åt vi Marabou Digestive och pratade och skrattade. Tack tjejer för en mysig kväll, mår så bra i erat sällskap!

I skrivande stund befinner jag mig hos min farmor och farfar och imorgon bär det av mot Linköping igen. Kommer så klart sakna familjen, men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen. Och imorgon ska jag träffa Linus, det ska bli kul :) :)

År 2010

ÅRETS:
Bok: Camilla Läckbergs deckare som jag fick upp ögonen för det här året.
Film: "I rymden finns inga känslor" (såg den tre gånger på bio).
Maträtt: Det här året lärde jag mig att göra supergod köttfärsås.
Tv-serie: "Våra vänners liv"
Jobb: sommarjobbet på gruppboende i Malmö
Resa: Gran Canaria med Rebecka i januari var väldigt välbehövlig.
Jobbiga: Skoltrötthet och pengabrist.
Julklapp: Digitalkamera och Volume master
Nyårsafton: spenderas på Harrys i Helsingborg, blev dock av med pengar det här året också.
Saknad: Kaninen Celine som tyvärr dog i våras.
Last: nagelbitning och shopping

Nu orkar jag inte mer för tillfället, to be continued.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0