Filmrecensioner

Igår såg jag och Amanda följande tre filmer:

Cappriciosa:

Handlar om en familj där mamman dör i cancer och då pappan på grund av sorgen faller tillbaka i sitt alkoholmissbruk, får den äldste sonen som är 17 år, ta hand om sig själv och sina småsyskon. Betyg: ♥ ♥ av fem möjliga.

Elephant:


I denna obehagliga, men bra film fick man följa några ungdomar som går på High school, närmare bestämt Columbine High School, vilket antagligen får er att förstå vad filmen handlade om. Den var inte som andra filmer, den liknade snarare en dokumentär om huvudpersonernas dag fram tills det fruktansvärda inträffade. Det var en speciell stämning över filmen, en obehaglig stämning. Och man kan inte fatta att det faktiskt har hänt på riktigt. Den var lite väl långsam för min smak, fram tills helvetet brakade lös, det hände inte så mycket. Betyg: ♥ av fem möjliga.

Ensam ung kvinna söker..igen:



Handlade om en kvinna som efter att pojkvännen varit otrogen med hennes rumskamrat är på jakt efter en ny bostad. Hon flyttar in hos en kvinna som från början verkar vara väldigt snäll och lojal. Dock övergår hennes beteende till att vara underligt och därefter rent ut sagt farligt. Den är en uppföljare till "Ensam ung kvinna söker", som var bra mycket läskigare än denna uppföljare. Betyg: ♥ av fem möjliga.

Har ni sett någon bra film på sistone?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0