Skyddsängel?

Jag åkte hem till Skåne idag. Mamma var snäll och hämtade mig på busstationen. Men det var ruskigt halt att vara ute på vägarna... Shit. Vi hade åkt på en lite mindre väg och skulle svänga ut på en större väg. Mamma försökte bromsa, men det var så halt att bromsarna inte tog. Bilen bara fortsatte glida framåt! Som tur var fanns det bara en annan bil på vägen och den hann precis förbi innan vi gled ut på vägen. Det var riktigt läskigt och det innebar ett uppvaknande. Man måste köra sjukt långsamt och försiktigt när det är halt. Vi hade kunnat dö om vi blivit påkörda av en bil i 90 km/h. Så vi kanske har en skyddsängel att tacka.



Kommentarer
Postat av: Bex

Usch! Tur att det gick bra! Men man blir riktigt rädd av sånt där. Jag och mamma slirade rejält för några år sen och hamnade till slut i diket... efteråt kom det en stor långtradare och körde förbi... då förstod man hur nära det kan vara! Så ja, ibland breder nog skyddsänglar ut sina vingar över en!



Hoppas du får en bra jul! Kram!

2009-12-19 @ 21:05:53
Postat av: H

Bex: Ja man blir riktigt rädd när något sådant händer... Det ni var med om för några år sedan låter inte alls kul, usch! Tur att det gick bra iaf :)



Ha en bra jul du med! Vi hörs! Kramar



Ps. Ska vi boka resa till Örebro?

2009-12-20 @ 11:20:43
URL: http://underbarochalskadavalla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0